Konyasporlu Amilton, Karadeniz yolunda

Konyasporlu Amilton, Karadeniz yolunda
Çaykur Rizespor'un, Konyaspor'un devre arasında yollarını ayırmak istediği Amilton'la prensipte anlaştığı iddia edildi

Konyaspor'un devre arasında yollarını ayırmak istediği Amilton'un TFF 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor'la anlaştığı belirtildi.

Ajansspor'un haberine göre Çaykur Rizespor, Arabamcom Konyaspor'dan Amilton ile prensip anlaşmasına vardı. 33 yaşındaki kanat oyuncusu Antalyaspor'da forma giydiği dönem teknik direktör Bülent Korkmaz ile çalıştı ve tecrübeli hoca kırmızı-beyazlı takıma Brezilyalı ismi transfer etti.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Antalyaspor'dan Konyaspor'a transfer olan Amilton, yeşil-beyazlılarda 23 maçta süre aldı ve 2 gol attı. 33 yaşındaki Sambacı bu sezon ise 1'i ilk 11, 8 karşılaşmada kadroda yer aldı, skora katkı sunmadı.

Amilton'un kariyerinde; Ourense, Valenciano, Varzim, Uniao Madeira, Portimonense, 1860 Münih, Aves, Antalyaspor ve Konyaspor takımları bulunuyor.

PODOLSKİ'Yİ DE İSTİYOR

Haberde Çaykur Rizespor, transfer listesine Galatasaray ve Antalyaspor'da oynayan Alman golcü Lucas Podolski'yi eklediği belirtildi. Gornik Zabrze de forma giyen Podolski'nin Polonya ekibi ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.