Konyaspor'lu basketbolcular destek bekliyor

Konyaspor'lu basketbolcular destek bekliyor
Konyaspor bugün yarı final için parkede olacak. 17.00’de başlayacak maç için basketbolcular Konya taraftarından destek bekliyor.

Konyaspor basketbol playofflara iyi başladı. 2 galibiyeti yakalayan tarafın tur atlayacağı çeyrek final karşılaşmalarında Düzce Belediyespor’la karşılaşan Konyaspor, ilk maçı kazanarak avantajlı duruma geçti. Baştan sonra önde götürdüğü Düzece Belediyespor karşılaşmasından 80-83’lük galibiyetle ayrılan temsilcimiz, bugün evinde oynayacağı karşılaşmaya kazanarak, yarı finalde yükselmek istiyor. 17.00’de başlayacak karşılaşma Selçuklu Spor Salonu’nda oynanacak.

TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ

Playofflar öncesi Basketbol Süper Ligi’ne yükselecek potansiyellerinin olduğunu, bunun için takımın savunma yapması, taraftarın da takımın yanında olması gerektiğini belirten baş antrenör Aziz Bekir, taraftarı salona davet etti. Aziz Bekir, taraftarın takıma güç vereceğini belirterek, “Önemli bir maça çıkacağız. Biz takım olarak inandık. Taraftarımız da bizim yanımızda olsun. Yakaladığımız saha avantajını kullanarak, bu işi burada bitirmek istiyoruz. Bugün herkes salonda olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.