Konyaspor'da Cikalleshi gollerine devam ediyor

Konyaspor'da Cikalleshi gollerine devam ediyor
 Muhabir
Süper Lig'de gollerine devam eden Konyasporlu Sokol Cikalleshi 11. gole ulaştı

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Adana Demirspor ile 2-2 berabere kalan Tümosan Konyaspor’a 2 gol de Sokol Cikalleshi’den geldi. 7. dakikada Oğulcan'ın pasında ceza alanına giren Ethemi, rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Hakem Volkan Bayarslan penaltı noktasını gösterdi. 9. dakikada penaltı vuruşunu kullanan Cikalleshi, meşin yuvarlağı sol köşeye göndererek ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. 40. dakikada Konyaspor'da ceza alanı içerisinde topla buluşan Ndao, rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Hakem Volkan Bayarslan VAR incelemesinin ardından penaltı noktasını gösterdi. 45. dakikada topun başına gelen Cikalleshi meşin yuvarlığı bir kez daha Panenka penaltısı ile ağlarla buluşturdu.

11. GOL

Sokol Cikalleshi gollerle birlikte yeşil-beyazlı formayla attığı gol sayısını 11’e yükseltti. Arnavut oyuncu attığı 11 golle; Fenerbahçeli Edin Dzeko (18), Galatasaraylı Emanuel İcardi (15), Sivassporlu Rei Manaj (15), Pendiksporlu Mame Thiam (14) Pendiksporlu Krzysztof Piatek (13) Başakşehirli Adam Buksa (13), Antalyasporlu Aytaç Kara’dan (12) sonra en çok gol atan 8. oyuncu konumunda yer alıyor. Sokol Cikalleshi ayrıca 5 de asist yaparak toplam 16 gole doğrudan katkı yaptı. Arnavut golcü 29 golle Konyaspor’u en çok gol atan yabancı oyuncusu unvanını da elinde bulunduruyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.