Konyasporlu çocuğa sosyal medyadan sürpriz

Konyasporlu çocuğa sosyal medyadan sürpriz
Konyasporlu küçük Muhammed Emin sosyal medyada Aykut Kocaman olduğunu düşündüğü bir hesaptan forma istedi. Küçük taraftarın isteği yanıtsız kalmadı.

Konya’da yaşayan 12 yaşındaki Muhammed Emin Twitter’da Aykut Kocaman’ın fotoğrafı olan bir hesaba mesaj gönderdi. Hesabın Aykut Kocaman’a ait olduğunu düşünen küçük Muhammet Emin, “Hocam benim adım Muhammed Emin. Rica etsem ben bir Konyaspor hastasıyım bana bir forma ayarlayabilir misin” mesajını gönderdi. Hesabın sahibi mesaja kayıtsız kalmayarak 12 yaşındaki Muhammed Emin ve ablasına birer forma hediye etti. Hediye ettiği formayı hesabında paylaşan ‘Futbol Adamı’ isimli kişi ‘bu genç kardeşim Muhammed Emin. Profil resmini beni Aykut Kocaman zannederek mesaj attı. Bende kardeşimi kırmayıp formasını götürdüm. Kapıyı açınca gözleri Aykut Kocaman’ı aradı. Karşısında beni görünce biraz şaşırdı. Durumu izah ettim’ mesajını paylaştı.

eyfdva-xsaa5fyg.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.