Konyasporlu futbolcular aşure dağıttı

Konyasporlu futbolcular aşure dağıttı
Konyasporlu futbolcular Adis Jahovic, Mustapha Yatabare, Deni Milosevic, Amir Hadziahmedovic ve Ferhat Öztorun, vatandaşlara aşure dağıttı.

Atiker Konyasporlu futbolcular Adis Jahovic, Mustapha Yatabare, Deni Milosevic, Amir Hadziahmedovic ve Ferhat Öztorun, saat 15.00’de Zafer Meydanı’ndaki Camlı Köşk önünde vatandaşlara aşure dağıttı. Bölgeye alkışlar eşliğinde gelen yeşil-beyazlı futbolcular, akabinde yine Konyaspor logolu önlükler ve şapka giyerek, vatandaşlara tek tek aşure dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği organizasyonun ardından, vatandaşlar oyuncularla fotoğraf çektirmek için de sıraya girdi.

dsc_0072.jpg

‘DİNİ VE MİLLİ GÜNLERDE HEP BİRLİKTE OLDUK’

Konuyla ilgili olarak konuşan Atiker Konyaspor As Başkanı ve Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş, “Konyaspor olarak sosyal projeler içinde olduk. Dini ve milli günlerde birlikte olduk. Muharrem ayında Konyaspor olarak herkese aşure dağıttık. Futbolcu kardeşlerimiz de bizi kırmayıp geldi. Herkese hayırlı olsun” dedi.

dsc_0074.jpg

‘GÜZEL BİR GÜNDÜ’

Aşure dağıtan futbolcular arasında yer alan Ferhat Öztorun ise, “Öncelikle Allah kabul etsin. Bu güzel günde güzel bir organizasyon gerçekleşti” diye konuştu.

Hasan Yıldırım

dsc_0094.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.