Konyasporlu futbolculardan "Omuz Omuza" yardım kampanyası için videolu çağrı

Konyasporlu futbolculardan "Omuz Omuza" yardım kampanyası için videolu çağrı
Spor dünyasını bir araya getiren ve gelirin depremlerden etkilenenlerin barınma ihtiyacı için kullanılacağı "Omuz Omuza" yardım kampanyası için yeni tanıtım videoları yayımlandı. Konyaspor'dan Yasir Subaşı ve Soner Dikmen yer aldı.

Spor dünyasını bir araya getiren ve gelirin depremlerden etkilenenlerin barınma ihtiyacı için kullanılacağı "Omuz Omuza" yardım kampanyası için yeni tanıtım videoları yayımlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu önderliğinde, canlı yayınlarla 1 Mart'ta startı verilecek organizasyon için yeni videolar paylaşıldı.

TFF, yardım kampanyası için Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden bazı takımların formasını giyen futbolcuların ses ve görüntülü mesajlarını, kısa videolarla kamuoyuna iletti.

Bu videolarda, Arabam.com Konyaspor'dan Yasir Subaşı ve Soner Dikmen, Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz, Kaan Ayhan, Kazımcan Karataş, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün, Fenerbahçe'den Altay Bayındır, Attila Szalai ve Serdar Aziz, Beşiktaş'tan Alexandru Maxim, Atiba Hutchinson, Mert Günok, Rachid Ghezzal ve Tayyip Talha Sanuç, Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Stefano Denswil, Emmanouil Siopis ve Anastasios Bakasetas ile Bitexen Giresunspor, Demir Grup Sivasspor'dan bazı oyuncular, farklı ifadelerle yardım çağrısını yineledi.

Ciddi bir barınma sorunu olduğunu belirten futbolcuların paylaşımında, depremzedelere yardım için "omuz omuza" hareket etme telkininde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.