Konyasporlu iki oyuncuya davet

Konyasporlu iki oyuncuya davet
 Muhabir
Konyasporlu iki oyuncu U14 Millî Takımınının kampına davet edildi

U14 Millî Takımınının (2010 doğumlular) 22-27 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya'da yapacağı 2. aşama seçme kampı aday kadrosu açıklandı. Kadroya davet edilen oyuncular arasında Konyaspor’dan Eymen Yılmaz ve Alperen İnan da davet edildi. Aday kadroya davet edilen oyuncular, 22 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 17.00'de Antalya The Sense De Luxe Hotel'de toplanacak.

88 OYUNCU DAVET EDİLDİ

Konuyla ilgili TFF’den yapılan açıklama şöyle denildi: “Genç Millî Takımlarımızın genel ve her yaş grubuna özgü misyon ve vizyon uygulaması kapsamında U14 Millî Takımımızın oluşumu için yapmış olduğumuz 2. aşama seçme kampı organizasyonu, U14 Millî Takımı Teknik Direktörü Volkan Arslan hocamızın öncülüğünde, Genç Millî Takımlar teknik ekibimizin katılımıyla, 22-27 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya'da yapılacaktır. Genç Millî Takımlar oyun felsefesi ve stratejilerimize uygun olarak oyuncu seçme kriterlerine göre oyuncuların takibinin yapılacağı 2. aşama kampına, daha geniş oyuncu havuzunu görmek adına 88 oyuncu davet edilmiştir.

GENİŞ KADRO BELİRLENECEK

Oyuncular 22 kişiden oluşan 4 takıma ayrılarak kendi aralarında müsabakalar yapacaklardır. Bu müsabakalar sonrasında U15 Millî Takımımızda olduğu gibi U14 Millî Takımımızda da A ve B olmak üzere 2 farklı kadro oluşumu sağlanarak U14 Millî Takımımızın geniş kadrosu belirlenmiş olacaktır. İlerleyen süreçte diğer yaş gruplarımızda olduğu gibi, bu yaş grubunun da sürekli takibine devam edilerek, gelişimini Milli Takım seviyesine uygun bir şekilde arttıran oyuncularda geniş oyuncu havuzumuza dâhil edilecektir.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.