Konyasporlu oyunculardan Fatih Terim'e sert tepki

Konyasporlu oyunculardan Fatih Terim'e sert tepki
Konya’da bir üniversitede söyleşiye katılan Konyasporlu futbolculardan kaptan Ali Çamdalı’dan Fatih Terim’e sert tepki geldi.

Tezahüratlar eşliğinde üniversiteye giren futbolcular Ali Çamdalı, Ali Turan, Ömer Ali Şahiner ve Selim Ay’a yoğun bir sevgi seli vardı.

ÖMER ALİ FENER’E Mİ GİDECEK?

Söyleşi esnasında öğrencilerin “Gelecekte Kadıköy var mı?” sorusuna Ömer Ali Eskişehir’de oynanacak kupa finali maçından sonra Kadıköy’ün her durumda Konya’dan uzak olduğunu söyledi.

FATİH TERİM AYKUT HOCA’YI ÇEKEMİYOR

Öğrencilerden gelen milli takım sorusuna ise Ali Çamdalı cevap verdi. Konyaspor’un tecrübeli kaptanı Ali Çamdalı, öğrencilerin geçtiğimiz sezon Konyaspor'da takım halinde yakalanan başarının yanı sıra bireysel başarılar hatırlatarak Milli takıma neden Konyasporlu oyuncuların alınmadığı sorusuna Çamdalı’nın cevabı ise şu oldu: “Fatih Terim'in Aykut Kocaman'a karşı bir çekememezliği var. Fatih Terim'in kendi egosunu yenmesi lazım. Yoksa hak eden arkadaşlarımız var.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.