Konyasporlu Soner Dikmen: Hakem "Ben görmedim” dedi fakat penaltıyı verdi!

Konyasporlu Soner Dikmen: Hakem "Ben görmedim” dedi fakat penaltıyı verdi!
Arabam.com Konyasporlu Soner Dikmen, Sarper Barış Saka'nın verdiği penaltı pozisyonuyla ilgili, "Ben görmedim" dediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında ağırladığı Adana Demirspor'a 2-1 yenilen Arabam.com Konyaspor'da maçın hakemi Sarper Barış Saka'ya tepki yağdı.

Yeşil-beyazlıların orta saha oyuncusu Soner Dikmen, Sarper Barış Saka'nın verdiği penaltı pozisyonuyla ilgili "Ben görmedim" dediğini söyledi.

“BEN GÖRMEDİM” DEDİ FAKAT PENALTIYI VERDİ

Soner Dikmen şunlşarı söyledi: Hayatımın hiçbir döneminde hakemleri konuşmadım. Futbolda sahada arzulayan takım kazanır ama bizim ligimizde bunu böyle olmadığını gördüm. Hakem “ben görmedim” dedi fakat penaltıyı verdi. Görmediğin penaltıyı veremezsin. VAR uyarır, VAR uyarmadan penaltı verirsen bu hakka girer.

YÜZ KERE İZLEDİM BÖYLE PENALTI OLMAZ

Kırmızı kart verdi diye mi bedel ödüyoruz. Nasıl bir hesap anlamış değilim. Üzerimizden neler yapmak istiyorlar merak etmiyor değiliz. Rakip kazanır tebrik ederiz ama bugün sahada kazanılmadı. Futbolda yenilebiliriz ancak hakem oyunu dengelemeyi bıraksın. Biz de emek harcıyoruz emeklerimize yazık oldu. Pozisyonu yüz kere izledim böyle penaltı olmaz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.