Konyasporlu Soner Dikmen: İnşallah iyi bir sezon geçireceğiz

Konyasporlu Soner Dikmen: İnşallah iyi bir sezon geçireceğiz
Konyaspor’un Gençlerbirliği’nden yeni transferi Soner Dikmen, taraftarın desteğiyle iyi bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini söyledi

 

Konyaspor’un Gençlerbirliği’nden yeni transferi Soner Dikmen, taraftarın desteğiyle iyi bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini söyledi. Erzurum kampında değerlendirmelerde bulunan Soner Dikmen, “Verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık üst seviyede. Yerli yabancı ayrımı yok. Bu da antrenman temposuna, coşkusuna ve heyecanına yansıyor. Bizim için her şey güzel gidiyor. İnşallah bu verimli kamp sezona da yansır.” dedi.

KONYASPOR BÜYÜK CAMİA

Konyaspor’un büyük bir camia olduğunu ifade eden 27 yaşındaki oyuncu, “Konyaspor çok büyük bir camia. Gelmeden önce de farkındaydım ama geldikten sonra farkındalığım arttı. Konyaspor son yıllarda, Avrupa Ligi olsun Türkiye Kupası olsun, çıkışta olan bir Anadolu kulübü. İnşallah göstereceğimiz performansla Konyaspor’u bir tık daha üste taşırız” diye konuştu.

TARAFTAR "ARTI 1 PUAN" DEMEK

Yeni sezonda taraftarların kendileri için büyük bir güç olacağının altını çizen Soner, “En büyük gücümüz taraftar olacak. Taraftarımızın bize itici güç olacağını düşünüyorum. Bu konuda birçok takımın önüne geçeceğimizi söyleyebilirim. Taraftar demek coşku demek artı 1 puan demek. İnşallah iyi bir hava yakalayıp taraftarlarımızı da yanımıza alarak iyi bir sezon geçiririz” ifadelerini kullandı. Soner forma rekabetiyle ilgili ise, “Sıkışık maç takvimi olacak. Şans kime geldiyse herkes gayretle samimiyetle formayı taşımaya çalışacak” diye konuştu.

EN BEĞENDİĞİM FORMA SİYAH

BEYAZ DA AYRI BİR ŞIK

Soner 100. yıl formalarıyla ilgili ise, “Ben siyah formayı daha çok beğendim daha bir ayrı duruyor. Favorim siyah forma olacak. Beyaz formanın da ayrı bir şıklığı var” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.