Konyaspor’u ait olduğu yere taşıyacağız

Konyaspor’u ait olduğu yere taşıyacağız
Konyaspor’un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, kendisini Konyasporlu yapan sözleşmeye imza attı. Başarılı çalıştırıcı, imza töreninde Konyaspor’u ait olduğu yere taşımak istediklerini söyledi

Atiker Konyaspor’un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, Konyaspor’un iskelet olarak çok iyi bir takıma sahip olduğunu, yapılacak birkaç takviyeyle istediği yere gidebileceğini söyledi. Çalımbay, “Geçen sezon en çok karşılaştığım takım Konyaspor’du. İskelet olarak çok iyi. Eksikleri var. Ama önemli olan iyi bir hava yakalayıp lige iyi başlamak” dedi.

‘MEMNUN KALIRSAK UZATIRIZ’

Sözleşmesinin kısa süreli olmasının herhangi bir sorun olmadığına dikkat çeken Çalımbay, “Kötü gittiğiniz zaman işler değişir. Birbirimizi tanırız. Memnun kalırsak uzatırız. Kasımpaşa ile 3 yıl anlaştım, 1 yıl gittik yolları ayırdık. Dolayısıyla Konyaspor ile atılan 1 yıllık imzanın önemi yok. Bu sözleşmeler uzatılabilir. Herkes sana sonuna kadar sahip çıkarsa sonuna kadar çalışırız. Biz nerelere gittiysek aldığımız potansiyelin üstüne çıkardık" diye konuştu.

'HAR VURUP HARMAN SAVURMAYACAĞIZ’

Çalımbay, şu an 42 kişilik bir kadronun olduğunu ifade ederek, “Konyaspor’un kadro derinliği hayli fazla. Bu arada bazı arkadaşlarımıza gelen tekliflerimiz var. Almak istediğimiz oyuncular var. Har vurup harman savuracak oyuncu almayacağız. Gerekli bölgelere oyuncu alacağız. Çünkü bu takımın iskeleti çok iyi. Transfer teklifi gelen arkadaşlarımıza da yönetimimizle istişare yaparak en iyi kararı vereceğiz" ifadelerini kullandı.

‘HER ŞEY MÜKEMMEL’

Çalımbay, “Konya’da bir kere mükemmel bir yönetim var. Tesisler çok iyi. Her şeye sahip. Biz bazen antrenmanlara yapıyorduk. Ama sadece sahaları görüyorduk. Daha iyi yerleri hak eden bir takım Konyaspor” dedi.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.