Konyaspor’u bekliyor

Konyaspor’u bekliyor
Devre arası transfer döneminde takıma takviye yapmak isteyen Anadolu Selçukspor, Konyaspor’un kiralık göndereceği oyuncuları bekliyor. Yeşil-beyazlılar İsmail Güven, Savaş Polat gibi isimlerin TFF 1. Lig’e gitmesi halinde kadrodaki sirkülasyonu Konyaspor

Atiker Konyaspor’un TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, devre arası transfer dönemi için hamle bekliyor. Konyaspor’un kiralık olarak göndereceği oyuncuları kadrosuna katmak isteyen yeşil-beyazlılar, bu oyuncuların TFF 1. Lig’e gitmeleri halindeki sirkülasyonu Konyaspor U21 takımından yapacak.

3 OYUNCUYLA YOLLAR AYRILDI

Anadolu Selçukspor, Kemerspor’a kiraladığı Görkem Dalmaz, süresiz kadro dışı bıraktığı Gökhan Öztürk ve sözleşmesini feshettiği Hasan Kuruçay’dan boşalan kadro derinliğini Konyaspor’dan doldurmak istiyor. Yeşil-beyazlılar kadroda düşünülmeyen İsmail Güven ve Savaş Polat’ı kadrosuna katmak isterken, bu oyuncuların TFF 1. Lig’e gitmeleri halinde açığı Konyaspor U21 takımından dolduracak.

ÖNCELİK A TAKIMIN GENÇLERİ

Konyaspor’un pilot takımı Anadolu Selçukspor, birinci amacı olarak benimsediği Konyaspor’a oyuncu yetiştirme hüviyetini başarıyla yerine getiriyor. Yeşil-beyazlılar burada kadroya girmekte zorlanan İsmail Güven ve Savaş Polat’ı kadrosuna katmak isterken, bu oyuncuların TFF 1. Lig’e gitmesi halinde rotasını U21 takımına çevirecek.

SON KARAR BEKLENİYOR

Devre arası transfer döneminde Konyaspor A takımı ve U21 takımını kaynak olarak benimseyen Anadolu Selçukspor, dış transferde herhangi bir hamle yapmayacak. Yeşil-beyazlılar buradan gelecek karara göre hareket edecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.