Konyaspor’u Konya yönetir!

Konyaspor’u Konya yönetir!
Aykut Kocaman’ın Fener'den ayrılmasını bekleyen Konyaspor’da, zor günler kapıda. Araya adam sokarak kulüplerin başına geçen miyadı dolup popüleritesini korumaya çalışan bazı teknik adamlar, yeşil-beyazlı kulüpte göreve gelmenin hesaplarını yapıyor

Atiker Konyaspor yönetimi, Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’deki durumunun netleşmesini bekliyor. Fakat her geçen dakika, Konyaspor’un alternatif teknik adamlarını sürekli değiştirerek takımın geleceğini tehdit ediyor. Bunun başlıca nedeni ise, şu an boşta olan, boşta olmasa bile futbol sığlığı nedeniyle gittikleri takımları kötü durumlara sürükleyen, araya adam sokarak göreve gelen teknik direktörlerin fazlalığı.

ARAYA ADAM SOKUYORLAR

Endüstriyel futbol, Türkiye’deki bazı teknik adamlara henüz vurmadı. Bu teknik adamlarsa, boşta kalmamak için araya adam sokarak kulüplerde görevlere gelmenin hesabına düştü. Birçok köklü kulüp yanlış yönetim ve teknik direktör hatalarıyla alt liglere düşerken, bu teknik adamlar kulüpleri kendileri düşürmesine rağmen alt liglerde görev yapmayı reddederek, Süper Lig’deki kulüplere kanca atmayı ilke edindi. Bazı teknik adamlar, ikili ilişkileri iyi olan insanları araya sokarak, kulüplerde göreve gelmenin derdine düştü.

SIRADA KONYASPOR VAR

Bahse konu teknik adamlar, kaldırdığı 2 kupa, kadrosundaki yıldız ve başarılı oyuncuların fazlalığı nedeniyle kancasını şimdi de Atiker Konyaspor’a attı. Futbol konusundaki sığ düşünceleri nedeniyle kendi çabalarıyla göreve gelemeyen teknik adamlar, yine aynı sistemi deneyerek; araya adam sokarak Konyaspor’un başına geçmek için harekete geçti.

KONYASPOR’UN KENDİ AKLI VAR!

Birçok olumlu hamlenin yanında en ufak bir yanlış hamlesinde sosyal medyada yerilen Konyaspor kulübü, bahse konu teknik adamların iştahını kabartıyor. Temsil ettiği şehirde, Hz. Mevlana başta olmak üzere birçok önemli ilim ve din adamlarını yetiştiren şehrin, Konyaspor’u kendi fikriyle yönetebilecek, kulüple ilgili kararı şehir içinde alabilecek donanım ve kapasiteye sahip olması, içleri ferahlatıyor.

BU ŞEHİR TAKIMIN ARKASINDA

Konyaspor taraftarı, ligin son haftalarında birlik olarak takımın ligde kalmasında önemli rol oynadı. Yine aynı taraftar, gelecek teknik adam konusunda yönetime güveniyor. Taraftarların büyük bir kısmı, tıpkı yönetim gibi Aykut Kocaman’ı beklerken, alternatif olarak Rıza Çalımbay ve Sergen Yalçın’ın göreve gelmesinden yana.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum