Konyaspor'u yoğun yağış bekliyor

Konyaspor'u yoğun yağış bekliyor
Konyaspor yarın Belek'te kampa girecek ancak Antalya'da kış dönemi sağanakları bugünlerde etkisini iye arttırmış durumda. Yağışlı hava sisteminin etkisi altına giren Belek'te bugün metrekareye 141 kilogram yağış düştü

Belek’te rekor yağış var

 

Gök gürültülü sağanağın etkili olduğu Batı Akdeniz Bölgesi'nde sıcaklıklar 2-4 derece mevsim normallerinin altında seyrediyor. Yeni yılla birlikte yağışlı havanın etkisi altına giren Batı Akdeniz Bölgesi'nde, kıyı kesimlerde gök gürültü sağanak, yüksek kesimlerde ise kar yağışı görülüyor.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kuvvetli yağış nedeniyle "turizm merkezi" Belek'te son 24 saatte metrekareye 141, Serik'te ise 106 kilogram yağış düştü. Vatandaşlara fırtına, ani sel ve su baskınları ile dona karşı dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.

Hava koşullarının bölgede kampa giren ya da bugünlerde kamp için Antalya’da olacak takımların programını olumsuz etkilemesinden endişe duyuluyor. Temsilcimiz Atiker Konyaspor da yarın Belek’te kampa girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.