Konyaspor’u zor bir maç bekliyor

Konyaspor’u zor bir maç bekliyor
Süper Lig'in 7. haftasında Medipol Başakşehir FK’yı ağırlayacak İH Konyaspor’u zorlu bir 90 dakika bekliyor. İstanbul ekibi son haftalardaki çıkışıyla dikkat çekiyor.

 

SON 3 MAÇINI KAYBETMEDİ

Sezona kötü bir başlangıç yapan son şampiyon, ilk 3 maçını kaybetti. 4. haftadan itibaren çıkışa geçen turuncu-lacivertliler son oynadığı 3 maçta; 2 galibiyet, 1 de beraberlik alarak 7 puan topladı. Başakşehir şampiyonluk olduğu geçtiğimiz sezona da iyi başlayamamış ve ilk 2 maçını kaybetmişti.

AVRUPA’DA KAYIP

Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcisi durumundaki Medipol Başakşehir, H Grubu'ndaki ikinci maçında Fransa'nın Paris Saint-Germain takımına 2-0 yenilerek 2. maçında da puanla tanışamadı. İstanbul ekibi Konyaspor maçına az da olsa bu maçın yorgunluğu ile çıkacak.

KONYASPOR GEÇEN SEZON YENİLMEDİ

Konyaspor geçen sezon şampiyon Başakşehir’e yenilmedi. Ligin ilk devresinde rakibiyle İstanbul’da 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlılar, ligin 2. yarısında, düşme hattında çıktığı evindeki nefes kesen maçta, rakibini 4-3 mağlup etmeyi başarmıştı. Konyaspor; Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor’la birlikte şampiyon ekibi mağlup etme başarısı gösteren 4 takımdan birisi olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.