Konyaspor'un 12 yıllık galibiyet hasreti

Konyaspor'un 12 yıllık galibiyet hasreti
Atiker Konyaspor pazar günü konuk olacağı Başakşehir’i 12 yıldan bu yana yenemiyor. Yeşil-beyazlılar son galibiyetini Washington Silva’nın 2 ve Murat Hacıoğlu’nun golleriyle 2007-2008 sezonunda 3-2’lik skorla aldı

Maçlara verilen uzun aranın ardından Atiker Konyaspor, Başakşehir deplasmanıyla lige yeniden dönüyor. Son 7 haftada maç kazanamayan yeşil-beyazlılar, zorlu bir deplasmanla lige dönüyor. Lider durumda bulunan Başakşehir, temsilcimize ters gelen bir takım görüntüsü verirken uzun süredir de rakip karşısında galibiyete hasretiz.

12 YILLIK ÖZLEM

Atiker Konyaspor, Başakşehir ile oynadığı maçlarda galibiyete hasret bir çizgi ortaya koyarken, son galibiyetinin üzerinden 12 yıl geçti. Temsilcimiz, Başakşehir’i en son 2007-2008 sezonunda 3-2 mağlup ederken, o günden bu yana oynanan maçlarda üç puana hasret. Son galibiyette Washington Silva 2, Murat Hacıoğlu 1 gol atarken, karşılaşma 3-2 sona ermişti.

KÖTÜ İSTATİSTİK SON BULSUN

Atiker Konyaspor’un son Başakşehir galibiyetinin üzerinden 12 yıl geçerken, o günden bu yana 15 lig maçı oynanmış. İki takım arasında Başakşehir’in üstünlüğü net olarak göze çarparken, bugünün lideri 8 maçtan galibiyetle ayrılmış. Temsilcimiz 7 maçta beraberliği kurtarırken, zaman zaman maçlar farklı skorlara da sahne olmuş. Arayı iyi değerlendiren Atiker Konyaspor, kazanamama istatistiğine son vermek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.