Konyaspor'un 74 günlük galibiyet hasreti

Konyaspor'un 74 günlük galibiyet hasreti
Atiker Konyaspor, Antalyaspor galibiyetinin ardından galibiyeti unuttu. Yeşil-beyazlılar, 73 günden bu yana 3 puan alamazken, oynadığı 8 karşılaşmanın 4’ünü kaybetti. Temsilcimiz son üç haftadır da sahadan puansız ayrılıyor

İkinci yarıya güçlü bir giriş yapan Atiker Konyaspor,  ilk iki maçını kazandıktan sonra adeta kayıplara karıştı. Erzurumspor ve Antalyaspor galibiyetlerinin ardından maç kazanmayı unutan Atiker Konyaspor, deplasman beraberlikleriyle motive olurken, 3 puan özlemi 73 güne çıktı. Sakatlıklar, hakem hataları, formsuzluklar derken yeşil-beyazlılar 2 ayı aşkın bir süredir galibiyeti unuttu.

3 MAÇTIR PUAN YOK

Antalyaspor galibiyeti ve ortaya konan futbol bir anda yeşil-beyaza gönül vermiş taraftarları umutlandırırken, arkasından gelen haftalar adeta kabusu dönüştü. Kazanamama alışkanlığı oyunculara fazlasıyla sirayet ederken, son 3 haftada arka arkaya alınan mağlubiyetler, moralleri de aşağıya çekti. Mağlubiyetlerle beraber takımın saha içindeki yılgın görüntüsü herkesi umutsuz düşünmeye itiyor.

SİVAS MAÇI DÖNÜM OLABİLİR

Başakşehir maçı sonrası galibiyeti hak etmediklerini belirten teknik direktör Aykut Kocaman, Sivas maçının da zor geçebileceğine dikkat çekmişti. Kocaman, gol bulmakta zorlandıkları maçlarda sıkıntı yaşadıklarına vurgu yaparken, Sivas maçında da fizik mücadelenin yüksek olacağı bir maç yaşanacağını söylemişti. Sıralamada 9. basamağa kadar gerileyen yeşil-beyazlılar, kazanarak, üst sıralara çıkmanın peşinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.