Konyaspor'un borcu 310-320 milyon TL

Konyaspor'un borcu 310-320 milyon TL
Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, önceki yönetim tarafından 242 milyon TL olarak açıklanan kulübün borcunun 310-320 milyon civarında olduğunu ifade etti.

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri Kayacık Tesisleri’nde Konya’daki yerel ve ulusal medya temsilcileriyle tanışma toplantısında bir araya geldi.

Kulübün borcunun 310-320 milyon civarında olduğunu ifade eden Başkan Fatih Özgökçen “Genel kurulda borç 242 milyon olarak açıklanmıştı ama o dönemde faiz hesaplamasının yapılması mümkün olmuyor. Aynı şey biz devrederken de olabilir. İnşallah borçsuz ya da kulübün borcunu azaltarak devrederiz ama dediğim gibi bazı hesaplamalar devir sonrasına kalıyor. Çünkü faizler işliyor” dedi.

 

Başkan Fatih Özgökçen geçmiş yönetimle alakalı olarak, emanet paralarının peşin ödenmesini istedikleri yönündeki değerlendirmenin yanlış olduğunu ifade ederek, “Hataları olmuştur, kendileri de söylediler. Bizim de bazı hatalı bulduğumuz noktalar olmuştur. Ama Başkan Hilmi Kulluk ve ekibinin Konyaspor'a hizmetleri çok fazladır. Verdiği desteği biliyorum. Emanet paralarını bile talep etmediler şu an için. Konyaspor'a olan katkılarını kimse inkâr edemez" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum