KONYASPOR’UN BORCU NE KADAR?

KONYASPOR’UN BORCU NE KADAR?
Atiker Konyaspor’da 8 Haziran’da yapılacak genel kurul öncesinde en çok konuşulan konuların başında kulübün mevcut borcu geliyor. Yeni yönetimi nasıl bir mali tablo bekliyor? İşte Konyaspor’un borcu…

2017-2018 sezonuna çifte kupa ile başlayan ve UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Atiker Konyaspor, rüya gibi başlayan sezonu kabus gibi tamamladı. Bu da maddi ve manevi açıdan kulübü oldukça yıprattı.

Aykut Kocaman döneminde sportif açıdan büyük başarılar elde edip bunun karşılığında da kasasını dolduran ve ekonomik açıdan rahat bir döneme girip borçlarını sıfırlama imkanı  bulan Konyaspor, bunun üstüne bir de Bajic ve Douglas gibi iki yıldız oyuncunun satışından ciddi bir rakamı kasasına koyan Konyaspor, yanlış transfer politikası ve yönetim hatalarının bedelini maddi ve manevi olarak ödemek durumunda kaldı.

Sezon öncesinde Eze, Ezechiel, Evouna gibi fiyasko transferlere imza atan Konyaspor, bu transferlerden büyük zarar etmiş ve ara transferde de Eto’o ve Jahovic gibi pahalı transferler yapmakt zorunda kalmıştı. Sezon içerisinde 3 teknik adam değiştiren Konyaspor, tüm hataların bedelini ağır ödedi. Kasası boşalan Konyaspor ciddi bir şekilde de borçlandı.

8 Haziran’da yapılacak olağanüstü genel kurulda kulübün kar zarar oranı delegenin ibrazına sunacak. Bunun için bilanço çıkarılıyor ancak tablo Konyaspor adına oldukça karamsar bir hale gidiyor. Çünkü mevcut durumda Atiker Konyaspor’un net borcu tam 28 MİLYON TL… (www.pusulahaber.com.tr / ÖZEL HABER)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum