Konyaspor'un en büyük kozu Upshaw olacak

Konyaspor'un en büyük kozu Upshaw olacak
TBL play-off yarı finalinde Yalovaspor'la karşı karşıya gelecek Konyaspor'un en büyük kozu haftalarda büyük çıkış yakalayan Amerikalı pivot Upshaw olacak.

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol,Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2020-2021 sezonu play-off yarı final serisinin ilk maçında bugün Semt77 Yalovaspor'u ağırlayacak. Hedefini Süper Lig olarak belirleyen Konyaspor’un bugünkü maçta en büyük kozu Balıkesir BŞB ile oynanan çeyrek final serisinin yıldızı Robert Ridjell Upshaw olacak. Yeşil-beyazlı formayla çıktığı 1’i lig, 2’si play-off son 3 maçını da “double double” yaparak tamamlayan Amerikalı pivot, bu 3 maçta 29,3 sayı,11 ribaunt ortalamasıyla mücadele ederek alınan galibiyetlerde başrol oynadı.

YALOVA SERT TAKIM

Konyaspor’da maç öncesi oyuncular ve başantrenör Cengiz Karadağ, “Yalovaspor’un ligin en sert oynayan takımı” olduğu yönünde ortak görüş belirtti.

Konyasporlu oyunculardan Ercan Bayrak, “Yalova çok güçlü bir ekip. İnşallah turu geçen taraf biz olacağız" derken Arda Erdoğan, “Yalova güçlü takım. Zor ve sert bir seri geçecek. Bu seriyi de en iyi şekilde geçmeye çalışacağız. Taraftarlar bize sosyal medyadan desteğini hiç esirgemedi. Desteklerini yine bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Oyun planımızı en sert oyuna göre hazırladık” diyen Upshaw ise, “Şampiyonluk için yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalışılıyorum. Zor takımlarla karşılıyoruz. İyi oynamak istiyoruz. Şampiyonluk için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.