Konyaspor'un gol raporu

Konyaspor'un gol raporu
Konyaspor'un ilk devre gol raporu

EN GOLCÜ İSİM  KRAVETS

Süper Lig’in ilk devresinde 27 gol atan Konyaspor, maç başına 1,35 gol ortalamasıyla oynadı.

Ligin ilk devresinde Kon­yaspor’un en golcü oyuncusu 7 golle Artem Kravets oldu.

Kravets yeşil-beyazlıların attığı 27 golün yaklaşık 4’te birine adını yazdırdı. Ukraynalı forvetin gollerinin 1’i penaltıdan 3 ü kafa vuruşundan geldi. Kravets, 2 golde de asist yapan isim oldu.

CİKALLESHİ BEKLENTİLERİ

KARŞILAYAMADI  Konyaspor’da Sokol Cikalleshi, ilk devrede beklentilerin altında kaldı. Arnavut oyuncu ilk devrede sadece 1 gol atabildi. Temsilcimiz Galatasaray maçında yıldızlaşan genç Makedon oyuncu Erdon Daci ise ilk yarıyı 2 golle tamamladı.

UĞUR DEMİROK’TAN 4 GOL

Konyaspor’da ilk devrede Artem Kravets’ten sonra en golcü isim Uğur Demirok oldu. Ara transfer döneminde takımdan ayrılan deneyimli stoper, yeşil-beyazlı for­mayla, 4 penaltı golüne imza attı.

ORTA SAHA DESTEĞİ

Konyaspor’un gollerine orta sahadan büyük destek geldi. Amir Hadziahmetovic, Levan Shengelia ve Marko Jevtovic 3’er gol, Musa Çağıran ve Deni Milo­sevic de 1’er gol kaydetti.

SKUBİC’TEN 7 GOLE KATKI

Konyaspor’un başarılı sağbeki Nejc Skubic 7 gole doğrudan katkı yaptı. İlk devrede rakip fileleri 2 kez havalandıran Slo­ven oyuncu, 5 de asist yaparak yeşil-beyazlıların hücumuna önemli katkı sağladı.

SÜPER LİG’İN  KRALI BOUPENDZA

Süper Lig’in ilk devresinde en çok gol atan isim A takaş Ha­tayspor’dan Aaron Boupendza oldu. Gabonlu oyuncu ilk devreyi 13 golle zirvede bitirdi. Boupen­dza’yı 12 golle Beşiktaş’tan Cyle Larin, 11 golle yine Beşiktaş’tan Vıncent Aboubakar takip etti. Gaziantep Fk’nın Rumen golcü­sü Alexandru Maxim 10 golle 4. sırada yer alırken onu da 9 golle Galatasaray’dan Mbaye Diagne takip etti.

TÜRK OYUNCULARDAN  EN GOLCÜ  ADEM BÜYÜK

Süper Lig’in ilk devresinde en çok gol kaydeden isim Yeni Malat­yaspor’dan Adem Büyük oldu. 34 yaşındaki deneyimli oyuncu rakip fileleri 8 kez havalandırdı. Adem Büyük, gollerinin 6’sını penaltı vuruşundan kaydetti. Deniz­lispor’dan Hugo Rodallega ve Çay­kur Rizespor’dan Milan Skoda da ilk devreyi 8 golle kapatan isimler oldu. (İbrahim Yapıcı)

sdssdsds.jpg

16-renkli.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.