Konyaspor'un İstanbul kabusu

Konyaspor'un İstanbul kabusu
Atiker Konyaspor ligde en çok sıkıntıyı İstanbul takımlarına karşı yaşıyor. Özellikle deplasmanda uzun zamandır galibiyet alamayan temsilcimiz son olarak 2 sene önce yine Fenerbahçe’yi mağlup etti

Fenerbahçe deplasmanı için hazırlıklarını sürdüren Atiker Konyaspor’a İstanbul deplasmanı yaramıyor. İstanbul deplasmanından bugüne kadar istediği oranda başarı çıkaramayan yeşil-beyazlılar, son galibiyetini Fenerbahçe’ye karşı elde etti. Son iki sezondur İstanbul deplasmanından galibiyet çıkaramayan Atiker Konyaspor, bu talihsizliği kırmanın peşinde.

 

SON GALİBİYET FENERBAHÇE’YE KARŞI

 

İstanbul takımlarına karşı deplasmanda oynadığı maçlarda kayıpları oynayan temsilcimiz, bu hafta Fenerbahçe’yi mağlup ederek bu istatistiği kırmanın peşinde. Yeşil-beyazlılar, İstanbul’da son galibiyetini 2016-2017 sezonunda Fenerbahçe’ye karşı alırken, 2-3’lük maçın gollerini Bajic (2) ve Ömer Ali kaydetmişti. 700 gündür İstanbul’da galibiyet yüzü görmeyen Atiker Konyaspor, bir önceki galibiyetini de 2014-2015 sezonunda Beşiktaş’a karşı 0-1’lik skorla almıştı.

 

BU SEZON İKİNCİ MAÇ

 

Atiker Konyaspor beş İstanbul temsilcisi karşısında bu sezon maçlarının dördünü evinde oynarken sadece Galatasaray deplasmanına gitti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Galatasaray maçından 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, ikinci İstanbul deplasmanına Fenerbahçe karşısında çıkacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz son dört sezonda oynadığı 20 karşılaşmadan sadece 2 galibiyet çıkarabilirken, 4 beraberlik ve 16 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.