Konyaspor'un istediği Moussa Djenepo İsrail yolunda

Konyaspor'un istediği Moussa Djenepo İsrail yolunda
Konyaspor'un kadrosuan katmak istdiği ancak çoklu menajer ve oyuncunun tavırları nedeniyle sonuca ulaşamayarak transferi askıya aldığı Moussa Djenepo'nun, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla görüşmeye başladığı bildirildi

Konyaspor'un trasnferi için uzun süre uğraş verdiği ancak çoklu menajer ve oyuncunun tavırları nedeniyle sonuca ulaşamadığı Moussa Djenepo, İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv yolunda.

İsrail medyası Konyaspor'la anlaşmasının büyük ölçüde suya düştüğü belirterek oyuncunun daha önce de gündemine gelen Maccabi Tel Aviv'le yeniden görüştüğü ifade edildi.

untitled-7.jpg

Haberlerde Maccabi Tel Aviv'in daha önce oyuncuya 600 bin euro kiralama bedeli ve Standard Liege’e de 2,5 milyon euro satın alma opsiyonu önerdiği hatırlatıldı.

untitled-1-002.jpg

Oyuncunun çok sayıda menajerinin olduğu ve bunların kulüple temasa geçmeye çalıştığı belirtilen haberlerde bu durumun Maccabi Tel Aviv'in de başını ağrıtabileceği vurgulandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.