Konyaspor'un kabusu deplasman

Konyaspor'un kabusu deplasman
Atiker Konyaspor, Başakşehir karşısında dönem dönem iyi oynamasına rağmen mağlup olurken, bu sezon ikinci deplasman mağlubiyetini yaşadı. Yeşil-beyazlılar son deplasman galibiyetini geçen sezon mart ayında Fenerbahçe’ye karşı almıştı

Süper Kupa maçında yaşananlardan dolayı 5 maç evinde seyircisiz oynama cezası alan Atiker Konyaspor’da deplasmanlar ekstra önem kazandı. Yeşil-beyazlılar, taraftarsız maçlarda kaybedilebilecek içerideki puanları, deplasmanda telafi etmek isterken, deplasman performansı ise pek ışık vermiyor. Yeşil-beyazlılar uzun süredir deplasmandan galibiyet çıkaramıyor.

ZOR DEPLASMANLAR

Lige Trabzonspor deplasmanında başlayan Atiker Konyaspor, iyi oynamasına rağmen son dakika golüyle mağlup olurken, ilerleyen haftalar için umut vermişti. Yeşil-beyazlılar, deplasman mağlubiyetine kayıp olarak bakmazken, arka arkaya zor deplasmanlara çıkıyor. Başakşehir’e de kaybeden Atiker Konyaspor, bir sonraki deplasmanda Beşiktaş’a gidecek. Yeşil-beyazlılar, Beşiktaş deplasmanının ardından Malatya ve Kayseri’ye konuk olacak. İçerideki olası puan kayıplarını bu maçlarla telafi etmek isteyen Atiker Konyaspor, bu deplasmanlara en az 1 galibiyet yazdı.

MARTTAN BU YANA GALİBİYET YOK

Mustafa Reşit Akçay yönetiminde daha fazla kontraya dayalı futbol oynayan Atiker Konyaspor, cezalı maçları deplasman galibiyetleriyle telafi etmek istiyor. Bu sezona iki deplasman mağlubiyetiyle başlayan yeşil-beyazlılar performans olarak hedefinin uzağında kalırken, son deplasman galibiyetini mart ayında Fenerbahçe’ye karşı aldı. Yeşil-beyazlılar o günden bu yana oynadığı deplasmanlardan iki beraberlik çıkarırken, 4 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.