Konyaspor'un kaptanı parlamaya devam ediyor
Süper Lig’in 3. haftasında iç sahada Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup eden Konyaspor’da kaptan Guilherme Sitya takımına hücum bölgesinde katkı sağlamaya devam ediyor. Süper Lig’in en iyi sok beklerinden biri olarak gösterilen ve geçtiğimiz sezon 2 gol 9 asistlik katkı sağlayan Brezilyalı oyuncu bu sezon ilk golünü kaydetti.
KAFA GOLÜNE İNANAMADI
Guilherme Sitya maç sonu yaptığı açıklamada mücadeleyi kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Kafayla gol atmasının kendisi için de ilginç olduğunu ifade eden Guilherme, “Gaziantep FK’yı tebrik ediyorum, iyi bir kadrosu var. Gerçekten Gaziantep’in kadrosuna saygım var. Ne olursa olsun bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Bunu takım içinde konuşmuştuk. Kariyerimde kafa golüyle buluşmak benim için ilginçti. Ama bugün kazanmayı hak eden taraf bizdik, iyi hazırlanmıştık. 3 puanla ayrıldık. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
Guilherme, ligin 4. haftasında oynayacakları Başakşehir FK maçı ile ilgili olarak ise, “Güçlü bir kadroları var. İyi hazırlanmamız gerekiyor. Bu maçtan da umuyorum galibiyetle ayrılacağız” ifadelerini kullandı.
Guilherme, maç sonu böyle üçlü çektirdi
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.