Konyaspor'un konuğu Van Spor FK

Konyaspor'un konuğu Van Spor FK
Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda bugün TFF 2. Lig kırmızı Grup ekibi Van Spor FK’yı konuk edecek.

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda bugün TFF 2. Lig kırmızı Grup ekibi Van Spor FK’yı konuk edecek. Saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi İzmir bölgesi hakemlerinden Emre Kargın yönete­cek. Kargın’ın yardımcılıklarını Mehmet Ali Akkor, Bersan Duran yaparken, Eren Özye­mişcioğlu 4. hakem olarak görev alacak.

AZ FORMA ŞANSI

BULANLARA ŞANS

Ziraat Türkiye Kupası’nda final hedefleyen Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut’un bugünkü mücadeleye ligde daha az forma şansı bulan oyuncularla başlaması bekleni­yor. Yeşil-beyazlılar maçı kazanıp üst tura çıkmayı hedefliyor.

5. TURDA RAKİP YARIN BELLİ OLACAK

Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. eleme maçları bugün tamamlanacak. Kupada 5. tur kura­ları yarın çekilecek. Saat 11.30’da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacak kura çekimi A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

5. ELEME TURU 28 ARALIK’TA BAŞLAYACAK

5. Eleme Turu’nda; geçen sezon Spor Toto Süper Lig’i ilk 5 sırada bitiren Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Demir Grup Sivasspor ile ZTK 4. Eleme Turu müsabakaları sonucunda tur atlayacak olan 27 takım olmak üzere toplam 32 takım mücadele edecek. Tek maç eleme usulüne göre, seri başı takımların sahasında oyna­nacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu müsabakaları; 28, 29 ve 30 Aralık tarihlerinde yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.