Konyaspor'un malzemecisi: Çok şehir gezdim, hepsi 90 dakika!

Konyaspor'un malzemecisi:  Çok şehir gezdim, hepsi 90 dakika!
Konyaspor Malzeme Sorumlusu Murat Ağcadağlı, maçların öncesi ve sonrasında yapılan hazırlıkları Konyaspor YouTube kanalında anlattı.

Konyaspor Malzeme Sorumlusu Murat Ağcadağlı, “Gezme lüksümüz yok. Tesisten ayrılamıyoruz. Çok şehir gezdim hepsi 90 dakika” dedi. Murat Ağcadağlı, maçların öncesi ve sonrasında yapılan hazırlıkları Konyaspor YouTube kanalında anlattı. İşte Ağcadağlı’nın konuşmasından öne çıkanlar:

murat-agcadagli.jpg

FORMALAR BOŞ GELİR

“Formalar boş gelir. Oyuncularımızın isimlerini ve forma numaralarını, logoları, reklamları basıp maça hazırlıyoruz ve maç çantasına koyuyoruz…”

İŞTE O RÖPORTAJ

 

6 ÇİFT AYAKKABISI OLAN VAR

“6 çift ayakkabısı olan var. Milosevic’in 5 çift ayakkabısı var 4’ünü maça götürüyoruz. Abdülkerim’in 4 çift ayakkabısının 4’ünü de görüyoruz…”

cpk-sehir-gezdim-3.jpg

BAZI GÜNLER SABAHLARIZ 

“Maçtan çıktıktan sonra tesislere geliyoruz. Formaları yıkadıktan sonra evimize gideriz. Ayakkabıları yıkıyoruz, kurutup öyle çıkıyoruz. Eve gidince saat 24 olur. Deplasman dönüşleri çoğu kez sabahlarız.”

GEZME LÜKSÜMÜZ YOK

“Çoğu insan diyor ki: “Oh ne güzel uçakla gidiyorlar, geziyorlar.” Bizim gezme lüksümüz yok.  Tesisten ayrılamıyoruz. Bir oyuncu bir şey istediği zaman onu teslim etmek durumundayız. Çok şehir gezdim hepsi 90 dakika.” 

cpk-sehir-gezdim-2.jpg

 

İŞTE O RÖPORTAJ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.