Konyaspor’un millileri

Konyaspor’un millileri
Ülke milli takımlarının Uluslar Kupası, Afrika Uluslar Kupası, U21 Avrupa Elemeleri ve özel maçlar için futbolcu aday kadroları belli oldu. Konyaspor’da forma giyen 6 oyuncu da ülkelerinin milli takımlarına davet edildi

Atiker Konyaspor’da forma giyen sağ bek Nejc Skubic, orta saha oyuncuları Wilfred Moke, Amir Hadziahmedovic, Paolo Hurtado, Abdou Razack Traore ve Deni Milosevic, ülke milli takımlarının oynayacağı Uluslar Kupası, Afrika Uluslar Kupası, U21 Avrupa Elemeleri ve özel maçlar için kadroya çağrıldı.

SKUBİC-SLOVENYA

Konyaspor’un sağ beki Nejc Skubic, ülkesi Slovenya’nın 13 Ekim’de Norveç ile deplasmanda, 16 Ekim’de ise Güney Rum Kesimi ile iç sahada oynayacağı UEFA Uluslar Ligi C Grubu 3. Grup maçları için A takım kadrosuna davet edildi. Skubic, daha önce Slovenya A takımında 11 maçta forma giymişti.

MOKE-DEMOKRATİK KONGO

Yeşil-beyazlıların orta saha oyuncularından Wilfred Moke ise ülkesi Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin Zimbabwe ile 13 Ekim’de iç sahada, 16 Ekim’de deplasmanda oynayacağı 2019 Afrika Uluslar Kupası maçı için A takım kadrosuna davet edildi. Moke, daha önce ülkesinin milli takım formasıyla 4 maça çıkmıştı.

AMİR-BOSNA-HERSEK U21

Atiker Konyaspor’un gelecek vadeden oyuncularından Amir Hadziahmedovic ise, ülkesi Bosna-Hersek’in U21 takımına davet edildi. Hadziahmedovic, şans bulması halinde Bosna’nın 16 Ekim’de deplasmanda Portekiz ile oynanacak 2019 Avrupa Elemeleri maçında forma giyebilecek. Amir, daha önce de birçok kez milli takımın alt yaş kategorilerinde görev alırken, henüz A takıma davet edilmedi.

HURTADO-PERU

Yeşil-beyazlıların sezon başında Portekiz’in Vitoria Guimaraes takımından kadrosuna kattığı Perulu orta saha oyuncusu Paolo Hurtado, ülkesinin 12 Ekim’de Şili ve 16 Ekim’de ABD ile oynayacağı özel maçlar için A takım kadrosuna davet edildi. Hurtado, daha önce 28 kez Peru A milli takım forması giyerken, takımına 2 gollük bir katkı sağlamıştı. 28 yaşındaki oyuncu, 2 kez de sarı kart görmüştü.

TRAORE-BURKİNA FASO

Konyaspor’un orta saha oyuncularından Abdou Razack Traore, ülkesi Burkina Faso’nun Botswana ile 13 Ekim’de iç sahada, 16 Ekim’de deplasmanda oynayacağı 2019 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri maçları için A takım kadrosuna davet edildi. Traore, daha önce 14 kez A milli takım forması giymişti.

MİLOSEVİC-BOSNA-HERSEK

Yeşil-beyazlıların başarılı oyuncularından Deni Milosevic ise ülkesi Bosna-Hersek’in 11 Ekim’de Türkiye ile oynayacağı özel maç ve 15 Ekim’de Bosna’da Kuzey İrlanda ile oynanacak Uluslar Kupası maçları için A takım kadrosuna davet edildi. Milosevic, daha önce A milli takımla 2 kez maça çıkmıştı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.