Konyaspor'un önümüzdeki 2 maçı da TRT Spor Yıldız'da

Konyaspor'un önümüzdeki 2 maçı da TRT Spor Yıldız'da
Bu hafta TED Kolejlilerle oynadığı maçın ardından Konyaspor'un önümüzdeki 2 maçı da TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 2021-2022 sezonunda 9. haftasında oynanan Konyaspor Basketbol-TED Ankara Kolejliler karşılaşması TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlandı.

Beysu Konyaspor'un ligin 10 ve 11. haftasında oynayacağı maçlar da TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

Yeşil-beyazlılar, 10. haftada deplasmanda OGM Ormanspor'la, 6 Aralık Pazartesi günü Ankara M. Sait Zarifoğlu Spor Salonunda, saat 18.00'da karşı karşıya gelecek. Konyaspor, 11. haftada ise 13 Aralık Pazartesi günü Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'la yine saat 18.00'da karşı karşıya gelecek. Bu iki mücadelede de TRT Spor Yıldız ekranlarından basketbol severlerle buluşacak.

13 ve 15. HAFTA MAÇLARI DA TRT SPOR YILDIZ'DA

Beysu Konyaspor'un ayrıca 13. haftada deplasmanda Sigortam. Net'le, 15. haftada ise sahasında Manisa BŞB ile oynayacağı maçlar da TRT Spor Yıldız'ın canlı yayın programına yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.