Konyaspor'un rakipleri ne yaptı?

Konyaspor'un rakipleri ne yaptı?
Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Salzburg ve Marsilya haftayı galibiyetle kapatırken, Guimares ise zorlu Braga deplasmanından puan çıkartamadı

MARSİLYA’DAN NET GALİBİYET

Atiker Konyaspor’un UEFA Avrupa Ligi grup ilk maçında konuk olduğu Olimpik Marsilya ise haftayı 2-0’lık galibiyet ile kapattı. Kendi liginde iki maçtır galibiyete hasret kalan Marsilya, Amines deplasmanında Clinton N’jie’nin ikinci yarıda attığı gollerle üç puanı hanesine yazdırdı. Fransa Ligue 1’de 6. hafta sonunda 10 puana yükselen Marsilya, 6. sırada yer alıyor.

VİTORİA, BRAGA’YA YENİLDİ

Atiker Konyaspor’un UEFA Avrupa Ligi I Grubu’ndaki bir diğer rakibi Vitoria Guimares ise bu haftayı mağlup tamamladı. Hafta içinde Salzburg ile berabere kalan Portekiz temsilcisi, Braga deplasmanında zaman zaman etkili olsa da sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Portekiz Premier Lig’de 6 hafta geride kalırken Vitoria Guimares, 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgiden oluşan performans ortaya koydu. 5 gol atıp, 12 gol yiyen Vitoria topladığı 7 puanla 9. sırada yer alıyor.

SALZBURG DEPLASMANDA GÜLDÜ

UEFA Avrupa Ligi'nde Atiker Konyaspor ile I Grubu'nda yer alan Salzburg, Avusturya Birinci Ligi'nin 8. haftasında Mattersburg'u 2-1 yendi. Bir önceki hafta liderlik mücadelesinde Sturm Graz'a 1-0 kaybeden geçen hafta da Rapid Wien ile 2-2 berabere kalan Salzburg, ligin 8. haftasında Mattersburg'a konuk oldu. İlk devre, Dabbur (Salzburg) ve Gruber’in (Mattersburg) karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Salzburg, Haidara'nın 90+4'üncü dakikadaki golüyle maçı 2-1 kazandı ve lider Strum Graz’ın üst üste yaşadığı puan kayıplarını iyi değerlendirip aradaki puan farkını eritti. Puanını 17'ye yükselten Salzburg, liderin bir puan gerisinde 2. sıradaki yer alıyor. (www.pusulahaber.com.tr)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.