Konyaspor’un transfer dosyası

Konyaspor’un transfer dosyası
Sözleşmeli 41 futbolcuyla haftaya başlayan Konyaspor, bu hafta sonu başlayacak kamp dönemine kadar bu oyuncuları yarı yarına indirmeyi planlıyor. Yeşil-beyazlılar, bir yandan da yeni gelecek oyuncularla ilgili araştırmalar yapıyor

Atiker Konyaspor, haftaya hızlı bir giriş yaptı. Yeşil-beyazlılar, 41 kişilik bir kadro ile baş başa kalırken, bu oyuncuları yarı yarıya düşürmeye çalışıyor. İlk olarak Eren Albayrak’ın sözleşmesini fesheden Atiker Konyaspor, son olarak da dün Seddar Karaman’ı Denizlispor’a kiralık olarak gönderdi.

AATIF DÜŞÜNÜLÜYOR

Atiker Konyaspor, Fenerbahçe’nin takımdan göndermek istediği Aatıf Chahechouhe ile ilgili olarak araştırma yapmaya başladı. Yeşil-beyazlılar, oyuncunun maliyeti, performansı ve şehre uyumluluğu konusunda yapacağı araştırmalar sonucunda futbolcuyla masaya oturabilecek.

MANYAMA VE EZE BU HAFTA GİDEBİLİR             

Konyaspor, menajerleri aracılığıyla kulüp bulmalarını istediği Lebogang Manyama ve Patrik Eze konusunda da çözüme yaklaştı. Yeşil-beyazlılar bonservislerinde kolaylık sağladığı oyuncuların, bu hafta içinde başka takımlarla anlaşmalarını bekliyor. Özellikle Manyama’nın ülkesinde bir takıma transferine çok yakın olduğu bilgisine ulaşıldı.

ÖNCELİK KİRALAMA

Anadolu Kartalı Atiker Konyaspor, 41 kişilik kadrodaki oyuncuların büyük bir kısmını kiralayacak. Yeşil-beyazlılar, bu genç oyuncuları Spor Toto 1. Lig başta olmak üzere 2. Lig ve Anadolu Selçukspor’a gönderecek. Konyaspor, hiçbir oyuncunun açıkta kalmaması için kiralama ya da bonservis konusunda kolaylıklar sağlıyor. Atiker Konyaspor, kulüp bulup gitmek isteyen oyuncuların da önünü açıyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.