Konya'ya Bir Şehit Ateşi Daha Düştü

Konya'ya Bir Şehit Ateşi Daha Düştü
TSK'dan sabah yapılan açıklamada "Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab ve civarında sürmekte olan çatışmalar esnasında Seydişehir'den Astsubay Okan Altıparmak da şehit  oldu.

TSK'dan sabah yapılan açıklamada "Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab ve civarında sürmekte olan çatışmalar esnasında, Özgür Suriye Ordusu birliklerine destek veren TSK unsurlarından 4 askerin  daha şehit olduğu, 15 askerin de yaralandığı" belirtilmişti. Toplamda 14 Şehit vermiştik, o Askerlerden birinin Konya Ereğli Nüfusuna bağlı özel harekat Uzman Çavuş Burak Boz olduğu bildirilmişti.

Diğer 3 askerin ise kimliği henüz açıklanmamıştı, kimliği açıklanmayan askerlerden birinin daha Konyalı olduğu öğrenildi. Seydişehir Taraşcı nüfusa bağlı Özel harekat bordo bereli Astsubay Çavuş Okan Altıparmak olduğu belirtildi.

El Bab’ta süren operasyonlarda Seydişehir Taraşcı Mahallesi nüfusuna kayıtlı özel harekat Astsubay Çavuş Okan Altıparmak şehit  oldu. Şehit Astsubay'ın ailesinin İstanbul'da ikamet ettiği öğrenildi. Naaş'ın yarın Seydişehir Taraşcı'ya gelmesi bekleniyor. (Süleyman Sayan)

15682843_1258777110812345_658020205_n.jpg

Detay geldikçe haberimize eklenecektir sayfayı f5 yaparak yenileyebilirsiniz

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.