KONYA’YA İNSANA VE ÇEVREYE DEĞER KATACAK PROJE: ZERMERAM

KONYA’YA İNSANA VE ÇEVREYE DEĞER KATACAK PROJE: ZERMERAM
İttifak Holding’in inşaat şirketi olan Seha Yapı Konya’nın en büyük su temalı karma konut projesi Zermeram’da temel atma yıl dönümü sebebiyle inşaatta gelinen son noktayı düzenledikleri basın toplantısı ve saha gezisiyle kamuoyuyla paylaştı.

Toplantı Seha Yapı Genel Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi İskender Uslu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

KONYA’NIN EN BÜYÜK KARMA KONUT PROJESİ

Konya’nın inşaat sektöründe dev isimlerinden olan Seha Yapı, Konya’nın en büyük karma konut projesi olan Zermeram’ın birinci ve ikinci etabının inşaat sürecini ve gelinen son noktayı yapılan basın toplantısıyla değerlendirdi. Temel atma yıldönümünde kaçırılmayacak fırsatlar da sunan Seha Yapı son gün 15 ağustos olan peşin ödemede yüzde 10 + yüzde 10 indirim kampanyasını da başlattı.

Toplam 320 bin metrekare arsa alanı, 1077 konut, 240 bin metrekare gri ve yeşil alan, 9222 metrekare alışveriş merkezi, 17 bin 500 metrekare biyolojik gölet, 2750 metrekare sağlıklı yaşam merkezi, 4 kilometre yürüyüş parkuru, kapalı ve açık olmak üzere 3 bin araçlık otopark, 2 vadi, 2 koy ve 8 avludan oluşan Zermeram; 1033 manzara konut olmak üzere 35 villa ve 9 tane yalıdan oluşuyor.

Toplantıya ev sahipliği yapan Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu, Zermeram’ın vizyonel bir proje olduğunu söyleyerek, Konya’ya, insana ve çevreye değer katacak bir proje olduğunu belirtti. Uslu, “ Seha Yapı olarak 40. Yılımızı kutluyoruz. Şehirde görünmeyen Dünya’nın dört bir tarafında yaptığımız fabrika binaları ve yurtdışında ürettiğimiz konutlar var. Konya’nın sembolü haline gelen binaların yapımını gerçekleştirdik” dedi.

Hâlihazırda sürdürdükleri projelerden de bahseden Uslu, “ Zermeram, Yedirenk, Kelebekler Vadisi bitişiğindeki Seha Vadi Evleri, Yazır bölgesinde bulunan Kanyonpark Projesi ve İstanbul Başakşehir’in en büyük projesi olan 3. İstanbul projelerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.

BURASI BİTTİĞİNDE NEREDEYSE BİR KASABA OLUŞACAK

Zermeram’ın devasa bir proje olduğunu söyleyen Uslu, yatırım değerinin 1 milyar lira olduğunu belirtti. Burası bittiğinde neredeyse bir kasaba oluşacak. 1. Ve 2. Etabın inşaatını sürdürüyoruz. Projenin en büyük avantajlarından biri de 3 bin araçlık otoparkımızın olması. Alanın neredeyse 4’te biri otopark işlevi görecek.  Ferah yaşam alanlarının ete kemiğe büründüğü bir yer burası. 320 bin metrekarelik alanın 220 bin metrekaresi gri ve yeşil peyzajdan oluşuyor” şeklinde konuştu.

HER İHTİYACA CEVAP VERECEK KONUT ÇEŞİTLİLİĞİ

17 bin 500 metrekare biyolojik gölete de sahip olacak olan Zermeram, kendi suyunu temizleyerek ilkleri de yaşatacak diyen Uslu, herhangi bir koku ve sinek barındırmayan bir sistem olacak dedi. Uslu konuşmasını şöyle sürdürdü, “Sağlıklı yaşam merkezimiz, havuz, sauna ve hamam gibi birçok aktiviteyi barındıracak.  Açık AVM tarzı alışveriş merkezimiz mevcut. Projemizin en önemli özelliklerinden birisi de her ihtiyaca cevap verecek ev segmentlerimiz mevcut. 2+1 dairemiz, 6+1 dairemiz de mevcut. Bunların dışında villa, yalı konsepti de projemizde bulunuyor. Zermeram’da yaz kış temiz havanın keyfini de sürebilirsiniz. Bütün dairelerdeki gri su dediğimiz lavabo ve duşlardan akan suyu bir boru vasıtasıyla akıtıp ortak alanların sulanmasında kullanacağız böylece israfın önüne geçmiş olacağız.”

Haber: Ebrar Küçükakın

 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.