Konya'ya övgü!

Konya'ya övgü!
Gaziantepspor'un teknik direktörü Okan Buruk, ''Ligin iyi takımlarından Torku Konyaspor'la karşılaşacağız. Şehir olarak futbolu yaşayan, takımına destek veren iyi bir ekiple oynayacağız.'' dedi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Okan Buruk, ligde kulüpler arasında çok büyük fark kalmadığını, takımların birbiriyle kafa kafaya oynadığını söyledi.

Buruk, futbolcu Muhammet Demir'le bir kafede düzenlediği basın toplantısında, lige iyi başladıklarını ve iyi bir yolda ilerlediklerini belirterek, sezon sonu için hedef koymanın erken olduğunu kaydetti.

Tek hedeflerinin oynayacakları bütün maçları kazanmak olduğunu ve ilk yarıyı alabilecekleri en yüksek puanla tamamlamayı istediklerini ifade eden Buruk, şöyle konuştu:

"Ligin sonu için hedef belirlemek ikinci yarı daha doğru olacaktır. 20 puanın üzerine çıkmak istiyorduk, şimdi 15 puandayız o baraja yaklaştık.

Her haftayı ayrı değerlendirerek en yüksek seviyeye çıkmak istiyoruz. Şimdiden puan tahmini yapmak zor ama ortada ne kadar puan varsa hepsini almak istiyoruz. Takım olarak belli bir seviyeye geldik, bunu yukarıya çıkardıkça arkası gelecektir. Önemli olan takım olarak bu oyunu devam ettirmektir."

Puan aldıkça taraftarların da maçlara ilgi gösterdiğini, Torku Konyaspor maçından da puanla dönmeleri halinde şehirde ayrı bir hava yakalanacağını dile getiren Buruk, "Ligin iyi takımlarından Torku Konyaspor'la karşılaşacağız. Şehir olarak futbolu yaşayan, takımına destek veren iyi bir ekiple oynayacağız. Ortada 3 puan var, bu puanları almak istiyoruz" diye konuştu.

-"Herkes kafa kafaya oynuyor"

Kulüpler arasındaki bütçe farkının devam ettiğini ancak oyun anlamında eskisi kadar fark kalmadığına dikkati çeken Buruk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim 10 katı bütçemizle oynayıp üstünlük sağlayamayan takımlar var. Bunda da doğru transferler, kulüpleri doğru yönetmek, ligi iyi tanımak ve doğru oyuncuları bulup yakalamak çok önemli. Takımlar arasında oyun anlamında çok büyük fark kalmadı, herkes birbiriyle kafa kafaya oynuyor. Kimse kimseyi kolayca yenemiyor. İnanılmaz paralar harcanıyor. Buna rağmen herkes kafa kafaya oynuyor. 10 liralık takım da 200-300 liralık takım da birbirine üstünlük sağlayamıyor, bu aslında çok normal değil."

Gaziantepspor'un golcü oyuncularından Muhammet Demir de takım olarak iyi gittiklerini belirtti.

Bu haftaya kadar istediklerini elde ettiklerini, maçları haftalık değerlendiklerini kaydeden Demir, şunları söyledi:

"Böylesi daha iyi, ilk devre alabileceğimiz bütün puanları almak istiyoruz. İkinci devre bizim için daha iyi olacaktır. İlk devreyi en iyi şekilde bitirip, ikinci yarıya iyi hazırlanmak istiyoruz. Takım ve teknik ekip çok iyi bunun da karşılığını aldığımızı düşünüyorum''.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.