"Konya'ya vefa borcu ödeme arzusundayız"

"Konya'ya vefa borcu ödeme arzusundayız"
 S. Yazı İşleri Müdürü
Konya Gümüşhaneliler Dernek üyeleri bir araya gelerek derneğin faaliyetlerini değerlendiren bir toplantı gerçekleştirdi.

Konya Gümüşhaneliler Dernek üyeleri Talha Gençlik merkezinde bir araya geldi. Dernek üyeleri önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

Programın açılış konuşmasını yapan Farabi Hastanesi Müdür Yardımcısı ve Derneğin Başkanı İsmail Demirel, 13 Mayıs 2022 tarihinde Konya'daki Gümüşhane Sevdalıları gurubunu kurduklarını söyledi.

KONYA İLE GÜMÜŞHANE ARASINDA GÖNÜL BİRLİĞİ

Konya ile Gümüşhane arasında gönül birliğini kurmak için çaba göstereceklerini ifade eden Başkan Demirel,” Kıymetli hemşerilerim ve sevgili misafirlerimiz yurdumuzun her köşesi değerlidir, her yörenin tarihi inanışı kültür yaşam felsefesi vardır. Bizde bu bilinçle faaliyetlerimizi yapmaya başlıyoruz, çok çalışacağız her bölge insanın yöresel kültürel değerlere sahip çıkması toplumsal anlamda ülkemizin değerlerine sahip çıkması demektir" dedi.

DERNEKLER KAHVEHANE DEĞİLDİR

Memleketlerimizde doğan bizler doyduğumuz yere karşı vefa borcumuzu ödeme arzusundayız diyen Demirel sözlerini şöyle sürdürdü,” Dernekler hiçbir zaman kahvehane değildir. Bizlerin eğitim kültürel sosyal yardımlaşma ve dayanışma konusunda ortaya koyacağımız her proje için vereceğiniz her türlü destekten dolayı yönetim kurulu üyelerine ve kıymetli vakitlerini ayran hemşerilerime teşekkür ediyorum."

DERNEK YÖNETİMİ KİMLERDEN OLUŞUYOR?

Konya Gümüşhaneliler Dernek Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor; "Farabi Hastanesi İdari İşler Müdürü ve Dernek Başkanı İsmail Demirel, Mepaş Operasyon Direktörü Fatih Yetimoğlu, İstikbal Bellona Mondi Konya Bölge Saha Sorumlusu Ayla Kartal, Necmettin Erbakan Üniversitesi Pediatri Doktoru Abdullah Akkuş, Selçuklu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Onur Keleş, Avukat Ebrar Akkuş, İç Mimar Filiz Özcan, Emlak-İnşaat sektöründen Muhittin Şişman ve Emlak-İnşaat sektöründen Ekrem Aydın”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum