Konya'ya yarın için uyarı üstüne uyarı!

Konya'ya yarın için uyarı üstüne uyarı!
 Muhabir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre yarın Konya için kuvvetli fırtına ve yağış bekleniyor. Konuyla ilgili Konya Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarı geldi.

Meteoroloji'nin tahminlerine göre 18 Kasım Cumartesi (Yarın) Konya için fırtına ve kuvvetli yağış bekleniyor. Konuyla ilgili Konya Valiliği ve Meteoroloji vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji verilerine göre yarın Konya'nın tüm ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Kuvvetli yağışla beraber yaşanabilecek; sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda meteoroji vatandaşları uyardı.

thumbs-b-c-5386a1dad6b877260813a85163a68837.jpg

Konya Valiliği'de sosyal medya hesabından yaptığı kuvvetli yağış ve fırtına uyarıyla vatandaşların dikkatli olması gerektiğini duyurdu.

Valilik'ten yapılan açıklamada; Kuvvetli sağanak yağışlara dikkat ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olması önem arz etmektedir. Kuvvetli fırtına ve tam fırtına bekleniyor çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar, baca gazı zehirlenmesi gibi oluşması muhtemel risklere karşı vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olması önem arz etmektedir" denildi.

f-jifjwwmaa6aag.jpg

f-i2ebpxuaaoccl.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.