Köpekleri kurtaran belediyeye mektup yağdı

Köpekleri kurtaran belediyeye mektup yağdı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, biri yavru iki köpeğin hayata döndürülmesine katkılarından dolayı hayvanseverler, belediye ekiplerine teşekkür mektupları gönderdi - Ereğli Belediye Başkanı Uysal:- "Yurt içi ve dışından 50 bine yakın vatandaştan teşekkür me

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, "yaşamaz" denilen biri yavru iki köpeğin hayata döndürülmesine katkılarından dolayı, belediye ekiplerine, hayvanseverlerce 50 bine yakın teşekkür mektubu gönderildi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda düzenlenen Belediye Meclisi'nin mayıs ayı ilk toplantısında yaptığı konuşmada, Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin önemli çalışmalara imza attığını söyledi.

Ormanlı beldesinde zifte yapışan 2 aylık yavru köpek ile yakalandığı hastalık nedeniyle telef olmak üzereyken bulanan 3 yaşındaki Alman kurdunun, ekiplerin duyarlılığıyla hayata döndürüldüğünü anlatan Uysal, hayvanlara verdikleri değerin yurt içi ve dışında büyük yankı uyandırdığını dile getirdi.

Uysal, binlerce kişinin Ereğli Belediyesi ile iletişime geçtiğini aktararak "Yurt içi ve dışından 50 bine yakın vatandaştan teşekkür mektubu aldık. Toplumun farklı kesimlerinden arayanlar, iletişime geçenler oldu. Veteriner İşleri Müdürlüğümüz, özveriyle çalışarak zor bir işi başardı. Ben de kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Toplantıda, Meclis gündeminde yer alan maddeler görüşülerek çeşitli komisyonlara havale edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.