Köprüden atlamadan önce video kaydı yaptı

Köprüden atlamadan önce video kaydı yaptı
İstanbul'da dün gece Boğaziçi Köprüsü’nden atlayarak hayatına son veren kişinin, intihar öncesi çekilmiş video kaydı ortaya çıktı.

İstanbul Nişantaşı'nda, Mehmet Pişkin'in, 16 Ekim 2014 tarihinde intihar edeceğine dair video paylaştıktan sonra kendini asmıştı.

Dün gece de, Boğaziçi Köprüsü’nden atlayarak intihar eden trans Mehtap Zengin’in intihar öncesi çektiği video kaydı ortaya çıktı. 
 
23 yaşında olduğu öğrenilen Zengin, sürekli ağladığı videoda, intihar nedenini anlatırken, annesine de sesleniyor.
 
Zengin çektiği videoda, “Birçok insan benim arkadaşım değilmiş. Herkesi vicdanı ile baş başa bırakıyorum. Ben artık yapamıyorum, bunu öğrendim. Herkesin istediği gibi istediği şeyi yapıyorum. 24 yaşımda hayatımı sonlandırıyorum. Yapamadım, çünkü insanlar bana izin vermedi. Çalışamadım, bir şeyler yapmak istedim ama yapamadım... Herkesi Allah ile baş başa bırakıyorum ve şu an Boğaziçi Köprüsü’ne doğru gidiyorum. Yarın gazetelerin 3., 4., veya 1. sayfalarında benim adımı duyacaksınız. Hepinizi öpüyorum Allah’a emanet olsun” ifadelerine yer verdi.
 
Mehtap Zengin video kaydında, annesinden küçük köpeğine sahip çıkmasını da istiyor.NTV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.