Köprüden önceki son çıkış

Köprüden önceki son çıkış
Anadolu Selçukspor, ligin 10. haftasında kendisi gibi 9 puan toplayan Muğla temsilcisi Fethiyespor’u konuk edecek. Çıkışa geçmek isteyen yeşil-beyazlılar, puan sıralamasında direkt rakibi olan Fethiyespor’a karşı da avantaj sağlamak istiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 10. hafta karşılaşmasında kendisi gibi 9 puan toplayan Fethiyespor’u konuk edecek. Son haftalarda yaşadığı düşüşten bir an önce kurtulmak isteyen yeşil-beyazlılar, rakibi karşısında galip gelmek için sahaya çıkacak. Yarın Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.

DÜDÜK GÜLTEK’TE

Merkez Hakem Kurulu, Anadolu Selçukspor ile Fethiyespor arasında oynanacak karşılaşmayı Malatya bölgesi hakemlerinden Batuhan Gültek’in yöneteceğini açıkladı. Gültek’in yardımcıları Emre Doğu ve Mert Bulut olarak belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Erhan Kutlu oldu.

ÇIKIŞ İÇİN SAHADA

6 haftadır galibiyete hasret kalan Anadolu Selçukspor, bu sürecin son 2 haftasında da rakiplerine mağlup oldu. Ortaya iyi bir futbol koymasına rağmen bir türlü sonuca ulaşamayan yeşil-beyazlılar, yarın rakibi karşısında kazanarak şeytanın bacağını kırmak istiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.