KORAY AVCI SEYDİŞEHİRLİLERİ COŞTURDU

KORAY AVCI SEYDİŞEHİRLİLERİ COŞTURDU
Koray Avcı, Seydişehir'de sevenlerine unutulmaz bir konser verdi.

Seydişehir Belediyesinin düzenlediği kalkınma şöleni muhteşem bir açılışla başladı. Koray avcı Konseri için binlerce insan Kuğulu Parkta düzenen alanı doldurdu. Seydişehirin yanı sıra, Beyşehir, Yalıhüyük, Bozkır ve Ahırlıdan bir çok kişi konser için kalkınma şölenine katıldı. 

img_5604.jpgimg_5620.jpg

Koray Avcı hayranlarının çığlıkları ve havai fişekler eşliğinde sahneye çıkarken, hem çoştu hem çoşturdu. Kendi tanımıyla ortaya karışık diyen Avcı her telden çaldı söyledi, çoştu çoşturdu. Aralara esprili yaklaşımlarıyla seydişehirlileri kahkaya boğdu. 

Müzik hayatına Ankara'da sokak sanatçısı olarak başlayan ve geldiği yeri unutmayan ender sanatçılardan Koray Avcı, samimi sıcak tavırlarıyla dikkat çekti bir ara sahneden cep telefonu ile fırlayarak sevenlerin arasına daldı.

Gösterdiği muhteşem performans ile onlarca şarkı söyledi, arada Seydişehirlileri bekletmek yerine en başından beri yanında olan Gitaristi Köksal Fındık'ı sahneye çıkarttı.Klarnetçisinin ise muhteşem seninden bir kıta dinleten Özgün müzik tarzı ve şiirleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip Koray Avcı yaşattığı güzel akşamın ardından.alkışlar altında gecenin son saatlerinde konserini noktaladı.  -Süleyman Sayan-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.