Kördüğüm dizisi, uluslararası televizyon fuarına katılacak

Kördüğüm dizisi, uluslararası televizyon fuarına katılacak
İSTANBUL (AA) - Kördüğüm dizisi, Cannes'da düzenlenen dünyanın en büyük ve en prestijli televizyon fuarı MIPTV'e katılacak.Konuya ilişkin yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Kördüğüm dizisi, Cannes'da düzenlenen dünyanın en büyük ve en prestijli televizyon fuarı MIPTV'e katılacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Avrupa ve Amerika başta olmak üzere dünyaya açılan dizi, Endemol Shine International'ın kataloğuna giren ve satışını yapacağı ilk Türk dizisi oldu.

Uluslararası televizyon yapımcılarının, sektördeki en büyük ve prestijli buluşma noktası olmasının yanında, dünyanın en büyük televizyon pazarı olan fuar her yıl nisan ayında düzenleniyor.

Yapımcılığını, Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği, başrollerini İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un paylaştığı dizi, "Intersection" ismiyle dünya pazarına sunulacak.

Ömer Faruk Sorak'ın genel yönetmenliğini yaptığı dizinin yönetmenliğini Gökçen Usta, görüntü yönetmenliğini Oktay Başpınar üstlendi. Dizinin senaryosuna ise Yiğit Okan imza attı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.