Korkmaz, emekli maaşını Milli Dayanışma Kampanyasına bağışladı

Korkmaz, emekli maaşını Milli Dayanışma Kampanyasına bağışladı
Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası üyesi Fransa’dan emekli (66 yaşında) Mehmet Ali Korkmaz emekli maaşını Cumhurbaşkanın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına bağışladı.

Emekli maaşını Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sıtkı Özgüç’e teslim eden Mehmet Ali Korkmaz, “65 yaşındayım, Koronavirüs salgınından dolayı  sağlığımız için sokağa çıkamıyorum.  Cumhurbaşkanımızın Yardımı başlattığı Milli Dayanışma kampanyasına destek vermek üzere emekli maaşım olan 3 bin lirayı Odamızın yönetim kurulu üyesi Sıtkı Özgüç’e teslim ettim. Salgından dolayı kampanyaya destek vermekten mutlu oldum. Biz bize yeteriz. Ülkemiz bugünleri de atlatacaktır. Vatandaş olarak bizler bu anlamda elimizden gelen katkıyı vermeliyiz” dedi.

KONESOB ve Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak Mehmet Ali Korkmaz’a bu anlamlı bağışından dolayı teşekkür ederek, “Odamız üyesi Sayın Mehmet Ali Korkmaz, Fransa’dan işçi olarak hak ettiği bir aylık maaşı olan 3 bin lirayı Cumhurbaşkanımızın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına bağışlamasından dolayı teşekkür ediyorum. Türk Milleti olarak her zaman birlik ve dayanışmamıza önem vermişizdir. Mehmet Ali Korkmaz’ın emekli maaşını kampanyaya bağışlaması örnek bir davranıştır. Kendinisini kutluyorum”dedi.

Konya Minibüsçüler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sıtkı Özgüç’te Milli Dayanışma Kampanyasına destek veren Mehmet Ali Korkmaz’a teşekkür etti. Her zaman milletimizin ve devletimizin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Bedrettin Yalçın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.