Korkunç CİNAYETTE Karar! 2 Kişiyi Öldürdü!

Korkunç CİNAYETTE Karar! 2 Kişiyi Öldürdü!
İki yıl önce Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde meydana gelen olayda marangoz İ.A., bir barda 2 kişiyi öldürmüş 2 kişiyi de yaralamıştı. İki çocuk babası olan İ.A. hakkında mahkeme kararını verdi. Korkunç cinayette karar! 2 kişiyi öldürdü!

Bursa'nın Mudanya İlçesinde iki yıl önce yaşanan bir olayda 2 kişi ölmüş 2 kişi de yaralanmıştı. Cinayete sebep olan 57 yaşındaki marangoz İ.A. hakkında karar açıklandı.

Marangoz sanık, Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde kasten iki kişiyi öldürmek ve yaralamak suçlarından yargılanıyordu. 57 yaşındaki İ.A. son defa hakim karşısına çıktı.

Bir barda meydana gelen olayda, Bülent Öztaş ve Emine Bekereci hayatını kaybetmişti. C.G. (61) ve K.K. (32) ise aynı kavgada yaralanmıştı.



2 çocuk babası marangoz sanık, iki sene önce bir barda tartışınca tabancayla ateş etmiş ve iki kişinin hayatını kaybetmesine sebep olmuştu. 

İ.A. mahkemede çok pişman olduğunu, öldürmek amacıyla yapmadığını söylemişti. Bülent Öztaş'ın anne ve babası ise, tek çocuklarını kaybettiklerini ve en ağır cezanın verilmesini talep etti.

Mahkeme, marangoz sanik hakkında kararını açıkladı. İ.A., Bülent Öztaş ve Emine Bekereci'yi öldürmekten iki ayrı müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca C.G.'ye yönelik öldürmeye teşebbüs suçundan 10 yıl ve K.K.'yı yaralamaktansa 12 yıl hapse mahkum edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.