Korkutan depremle ilgili yetkili ağızlardan ilk açıklamalar

Korkutan depremle ilgili yetkili ağızlardan ilk açıklamalar
Antalya merkezli olarak 5,4 şiddetinde meydana gelen ve Konya’nın da hissettiği depremle ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklama yaptı

Akdeniz açıklarında meydana gelen, başta Muğla olmak üzere Akdeniz’e kıyısı olan şehirlerin tamamıyla birlikte Konya’dan da hissedilen 5.4 şiddetindeki deprem, hissedildiği şehirlerde korku ve paniği beraberinde getirdi.

BAKAN MURAT KURUM’DAN DEPREM AÇIKLAMASI

Depremin ardından açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Akdeniz'de meydana gelen, başta Muğla olmak üzere çevre illerden de hissedilen deprem nedeniyle şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor. Ekiplerimizle takipteyiz. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN ALTAY’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da depremi hisseden şehirler arasında Konya’nın da yer aldığını belirttiği açıklamasında, “Konya ve civar illerde de hissedilen depremden dolayı tüm hemşehrilerime geçmiş olsun. Şu ana kadar olumsuz bir haber almadık, almayız da inşallah” dedi.

AFAD’DAN AÇIKLAMA: GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ

Öte yandan AFAD’dan yapılan açıklamada ise, “Akdeniz açıklarında meydana gelen ve Muğla'nın Seydikemer ilçesinde de hissedilen 5,4 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz” bilgisi paylaşıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.