KOSKİ'de yeni dönem başladı! 'Mesafeli Sözleşme'

KOSKİ'de yeni dönem başladı! 'Mesafeli Sözleşme'
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, "mesafeli sözleşme" uygulaması ile abonelerin işlemlerini kolaylaştırıyor

KOSKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ıslak imza zorunluluğunun kalkmasıyla vatandaşlar e-Devlet üzerinden aboneliklerini başlatabilecek.

KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, "Mesafeli sözleşme" uygulamasına ilişkin, vatandaşa kolaylık sağlamak için teknoloji yatırımlarını sürdürdüklerini aktardı.

Bilgi İşlem Dairesinin altyapısını daha da geliştirdiğine dikkati çeken Demir, "Tarifeler ve Abone Hizmetleri Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle beraber abonelikte mesafeli sözleşme uygulamasına geçildi. Uygulama ile birlikte vatandaşlarımız, kuruma gitmeden ve ıslak imza gerekmeden, zaman ve mekan sınırlandırması olmaksızın, ister mobil uygulamamızla isterse de bilgisayar üzerinden online olarak abonelik işlemlerini yapabilecektir." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.