Kötü gidişin dönüşü olacaktır

Kötü gidişin dönüşü olacaktır
Selim Ay, Alanyaspor maçında alınan galibiyetin kötü gidişatın dönüşü olacağını söyledi

Atiker Konyaspor’un stoperlerinden Selim Ay, Alanyaspor maçının kendileri için bir dönüm noktası olabileceğini söyledi. Ay, “Bu sene deplasmanda ilk galibiyetimizi aldık. Bizim için önemli bir maçtı. Gerçekten Serkan abinin de (Serkan Kırıntılı) muhteşem performansı vardı. Hatalar da yaptık, olumlu şeyler de yaptık. Esas olan kazanmaktı. Çok ihtiyacımız vardı. Biz de onu gerçekleştirdik. Çok mutluyuz” dedi.

‘DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ’

Selim Ay, “Bugün bunun mutluluğunu yaşayacağız. Ardından iç sahadaki zor bir maçımız var. Ona döneceğiz. Aynı şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. İnşallah Alanya maçı bu seneki kötü gidişin dönüşü olur. Konyaspor’u hak ettiği yere taşımak istiyoruz” diye konuştu.

‘GERİ ÇEKİLMEK NORMAL’

Ay, “Bu maç bizim için önemliydi. Öne geçtik ama psikolojik olarak geri çekilme hissi doğuyor. Maçı korumak adına bir şeyler yapmak istiyoruz. 10 kişi kalmışsın. Geri çekilmek biraz normal. Bundan dolayı da biraz fazla pozisyon verdik. Esas olan kazanmaktı. Bunu başardığımız için mutluyuz” dedi.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum