Konyaspor Basketbol'un ilk yarı performansı

Konyaspor Basketbol'un ilk yarı performansı
 Muhabir
Konyaspor Basketbol, ilk devreyi 6. sırada bitirdi

Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) 17. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü’ne 85-72 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar 21-15, 41-31, 63-52’lik periyot skorlarıyla maç boyunca rakibini geriden takip ettiği mücadeleden 13 sayı farkla mağlup ayrıldı.

Konyspor’da Myles Mack 20 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Marlon Johnson 15 sayı, 8 ribaund, 3 asist, Arda Erdoğan da 11 sayı, 5 ribauntluk performanslaralar öne çıkan işimler oldu. Ev sahibi Ankaragücü’nde ise Kyan Anderson 26 sayı ile mücadelenin en skorer ismi oldu.

BENLİ: RAKİP HAKLI GALİBİYET ALDI

Konyaspor Basketbol Başantrenörü Emrah Benli, Ankaragücü maçıyla ilgili olarak iyibir oyun ortaya koyamadıklarını söyledi. Benli, “Yeteri kadar maçı istemedik ve gerekli sertliği sahaya yansıtamadık. Rakibini bunu yaptı ve haklı bir galibiyet aldı. Daha fazla mücadele etmeliyiz” dedi.

KONYASPOR İLK DEVREYİ 6. SIRADA BİTİRDİ

Konyaspor Basketbol ilk devrede oynadığı 17 maça 9 galibiyet elde etti ve 6. sırada yer aldı. Semt77 Yalovaspor takipçisi Sigortam.net’in 2 galibiyet önünde 15 galibiyetle ilk devreyi lider bitirdi. Konyaspor Basketbol ara verilmeden devam edecek ikinci derenin ilk haftasında Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar ilk devrede İzmir’de oynana karşılaşmayı 93-90 kazanmıştı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.