Köydeki öğrencilerin yardımına polis adayları koştu

Köydeki öğrencilerin yardımına polis adayları koştu
Siirt'in Baykan ilçesine bağlı Obalı Köyü İlkokulu öğrencilerinin giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarını, Konya Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri karşıladı

SİİRT (AA) - Siirt'teki köy okulu öğrencilerinin ihtiyaçlarını, aralarında kampanya başlatan polis adayları karşıladı.

Siirt'in Baykan ilçesine bağlı Obalı Köyü İlkokulu öğrencilerinin giyim ve kırtasiye ihtiyaçları olduğunu öğrenen Konya Ereğli Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri, kampanyayla topladıkları yardım paketlerini Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey aracılığıyla öğrencilere ulaştırdı.

Yardım paketlerini dağıtmak üzere beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Hayrettin Fidan, İlçe Emniyet Amiri Enver Kabataş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Güven ile okulu ziyaret eden Kocabey, öğrenciler tarafından Türk bayraklarıyla karşılandı.

Yardımları öğrencilere dağıtan Kocabey, polis adaylarının öğrencilerin giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kendilerine ulaştığını söyledi.

Kocabey, "Fikri bozuk insanlar polisimize, askerimize taş attırabiliyorlar. Bu tür sosyal etkinlikler ve gönül köprüleri bu çocuklarımızın böyle yetişmelerinin önüne geçecek. İnşallah buradaki çocuklarımızı devletine bağlı, polisine ve askerine güvenle bakan ve onları huzurun timsali olarak gören bir nesil olarak yetiştireceğiz."

Öğrencilerin birçok ihtiyacının "gönül köprüsü"yle karşılandığını aktaran Kocabey, polis adaylarının yardımda bulunmasının ayrı bir önemi olduğunu dile getirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Güven de köy okulu öğrencilerinin sesine polis adaylarının kulak verdiğini belirtti.

Türkiye'nin dört bir tarafından ilçedeki okullarla kardeş okul projesinin hayata geçirildiğini kaydeden "Bu şekilde buradaki öğrencilerimize gerekli yardımları gönderip ihtiyaçlarını gideriyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Köydeki öğrencilerin yardımına polis adayları koştu

Köydeki öğrencilerin yardımına polis adayları koştu

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.