Kremlin Sözcüsü Peskov'dan Putin açıklaması

Kremlin Sözcüsü Peskov'dan Putin açıklaması
Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, çalışma arkadaşlarından birinde koronavirüs tespit edilmesinin ardından kendisini karantinaya alan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlık durumunu açıkladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Tacikistan Devlet Başkanı İmamali Rahman ile dün yaptığı telefon görüşmesinde Kremlin Sarayı'nda çalışan bir personelde koronavirüs tespit edildiğini belirterek, kendisini karantinaya aldığını duyurmuştu.

"KENDİSİNİ İYİ HİSSEDİYOR"

Rus liderin karantina kararının ardından bugün Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov yaptığı basın açıklamasında, Putin'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve kendisini iyi hissettiğini duyurdu.

Putin'in daha önce Kovid-19'a karşı Sputnik V aşısı olduğunu hatırlatan Peskov, "Putin kendini çok iyi hissediyor. Tamamıyla sağlıklı ve çalışmayı sürdürüyor. Hem Putin hem de Sputnik V aşısının olağan biçimde çalıştığını söyleyebilirim. Sputnik V'nin oldukça yüksek düzeyde etkili olduğu kanıtlanmış oldu. Putin'in etkinlik düzeyi ise daha da yüksek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.