Kritik viraj

Kritik viraj
Konya Büyükşehir Belediyespor voleybol takımının başarılı antrenörü Rasim Acar, salı günü oynanacak Altekma maçının play-off yolundaki en büyük engellerden birisi olduğunu söyledi. Acar, sıkı bir çalışma sürecinden geçtiklerini ifade ederek maçı kazanmak

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig’de mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor takımının başarılı antrenörü Rasim Acar, salı günü iç sahada oynanacak TFL Altekma maçının büyük önem arz ettiğini söyledi. Acar, hedeflerinin play-off olduğunu yineleyerek bu maçın öneminden bahsetti.

EN KRİTİK VİRAJ

Konya Büyükşehir Belediyespor’un başarılı çalıştırıcısı Rasim Acar, “Altekma maçı bizim için viraj niteliğindeki maçlardan birisi. Bu maçı kazanarak hedefimize emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Rakibimizle aramızda fazla bir puan farkı yok. Mutlak kazanarak üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz” dedi.

İYİ ÇALIŞIYORLAR

Rasim Acar sıkı bir çalışma içinde olduklarını ifade ederek, “Bu maçın önemini biliyoruz. Haliyle ona göre çalışıyoruz. Günde çift antrenmanlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Maçı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

TARAFTARLARI BEKLİYOR

Sarı-siyahlıların başarılı çalıştırıcısı, “Salı günü oynanacak maçta tüm taraftarlarımızı maçımıza bekliyoruz. Onlar bizler için gerçekten itici bir güce sahip” ifadelerini kullandı. Acar son olarak, “Bizlerden desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Tahir Akyürek’e, Kulüp Başkanımız Cevdet İşbitirici ve Kulüp Müdürümüz Malik Külahcı’ya çok teşekkür ederiz” dedi. 

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.